Reacties

“Wat ik heel bijzonder vond, is dat er voor mij een oude taal door mij heen kwam. Mij hart ging open. Mijn kruinchakra opende. Ik had het gevoel dat ik in de bronenergie terecht kwam. Deze klanken gebruik ik nu in mijn healingen. Ik kan verder niet precies zeggen, wat het in mijn leven gedaan heeft. Ik heb er in ieder geval een heel positief gevoel aan over gehouden en innerlijk weet ik ook dat het zijn door werking heeft.
Liefs, Ans”

“Mijn kind met een autistisch stempel en moeite met rekenen en taal kan nu makkelijker leren op school en is op het gemiddelde leerniveau van zijn klas. Na jouw huisreiniging hebben we geen last meer van entiteiten ook aan de poezen merken we dit.
Dank J.”

“Met thetahealing en later, de op mij toegepaste vorm van M.I.R, hoefde ik na enkele sessies geen medicatie voor schildklier meer te gebruiken die arts mij had voorgeschreven en waar ik onder behandeling bleef.
R.  M.”

“Nadat het huis was ontstoort, sliep het anders zo drukke kleinkind van zes jaar, een gat in de dag.
A. Me”

“Ik heb de reconnective healing sessies mogen ontvangen door Johanny, op het moment dat ik op het punt stond weer een stuk dieper te gaan ontdekken van mijn ziel. In deze sessies kreeg ik series “beelden” te zien o.a herbeleefd van onverwerkte confrontatie in mijn jeugd op school. Ik zou veel kunnen vertellen, maar het meest essentiële voor mij is “het weten” dat ik met een bijzonder gave geboren ben die ik in dit leven verder mag ontplooien. Ik voel me sterker geworden in het maken van keuzes voor mezelf zoals het uitbreiden van mijn healingskwaliteiten. Het leuke ervan is, dat het vanzelf lijkt te gaan, lijkt zich te ontvouwen voor mij. Mijn moontime is voor het eerst in mijn leven in een 28 dgn ritme en gebleven ook. Ik kan het van harte iedereen aanbevelen.
Minna”

“Allereerst een erg ontspannend gevoel. Ook een gevoel van in de eerste slaap beland te zijn. Paars/violette kleuren zag ik verschijnen. Soms ook alleen licht. Ook kwamen enkele personen steeds in een soort droom. Aan de linkerkant van mijn onderbuik leek alsof mijn darm op de plaats geduwd werd, dit was een bijzonder gevoel. Al met al een bijzondere ontspannen ervaring voor mij.
Liefs Trees”

“Ik vond je behandelingen erg fijn en spiritueel en lichamelijk ondersteunend.Je werkt zeer prettig en integer. Veel succes verder.
liefs Annelies”

“Huisreiniging; Er is nu rust en een fijnere energie in het hele huis. Tineke “